(Відео) Влад Яма: інші країни, нові враження. Куди відомий танцюрист хоче приїхати щонайменше ще раз

У соціальних мережах відомий танцюрист та хореограф опублікував неймовірно гарні фото родини на тлі океанських хвиль. Лілія, Влад та син Леон щиро посміхаються та насолоджуються відпочинком.

Популярний танцюрист та постійний ведучий шоу “Танці з зірками” Влад Яма – любитель подорожей та обов’язкова умова при цьому – брати із собою дружину та сина.

Батьківщина хореографа – місто Запоріжжя, батьки вчителя історії. З ранніх років він займається танцями, здобув вищу освіту на факультеті фізичного виховання в університеті рідного міста. Далі переїхав до столиці України, був членом Української федерації сучасного танцю.

Після весілля на Ліліані, відпочивати воліє з родиною. Цього року ухвалено рішення відвідати Мальдіви, така ідея прийшла не раптово, Влад довго думав про відвідини островів. Вибирали між Єгиптом та Мальдівами. За фотографіями неймовірно чистої води на пляжах, білого піску, обрали Мальдіви, хоча б на нетривалий період, але практично в райському місці. Тому кілька днів на початку листопада родина Влада Ями насолоджується приємними краєвидами та теплим кліматом океанських островів.

І самому хореографу, і дружині, і синові настільки сподобалося на Мальдівах, що вони вирішили обов’язково повернутися сюди всім разом. Адже зараз тривалої відпустки не виходить, оскільки незмінному ведучому необхідно обов’язково бути присутнім у прямому ефірі телешоу “Танці із зірками” найближчої неділі.

Влад Яма з дружиною

У соціальних мережах відомий танцюрист та хореограф опублікував неймовірно гарні фото родини на тлі океанських хвиль. Лілія, Влад та син Леон щиро посміхаються та насолоджуються відпочинком.
Після семи років шлюбу стосунки зберігаються душевними та теплими, і це чудово видно на фотографіях. Опубліковані в Інстаграмі селфі показують, що родина фотографувалася, навіть не встигнувши переодягнутися в купальні костюми.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.