Ані Лорак одягла сукню, що обтягує, і продемонструвала четвертий місяць: буде син

Шанувальники співачки Ані Лорак з нетерпінням чекають, коли ж їхній кумир набуде справжнього жіночого щастя. У гонитві за цим щастям Лорак уже кілька років.

Її жіноче “нещастя” почалося ще з того часу, коли під час гастролей за кордоном артистка впізнала – її несумлінний чоловік їй зрадив. І зрадив він не з іншою зіркою естради, а із звичайною дівчиною, чийого імені до цього скандалу ніхто навіть не чув.

Втім, Ані вийшла із цієї ситуації максимально виграшно для себе. По-перше, про історію зі зрадою говорили не один рік. Не один телеканал міжнародного рівня запрошував Кароліну Куек до себе, щоб просто розвіяти чутки навколо цієї історії та дізнатися про все з перших вуст. По-друге, артистка змогла розпочати нове життя. Раніше вона жила в Україні, а після цього інциденту перебралася на ПМП до Росії. Звичайно, є й негативний бік — через свій переїзд через політичний конфлікт співачка втратила дуже багато шанувальників в Україні і майже сім років не виступала в цій країні.

Звичайно, розлучення з Муратом Налчаджіоглу — чоловіком та батьком її дитини — подія не з приємних. Морально Ані було неймовірно тяжко, але вона вистояла.

Тепер Ані Лорак живе зовсім іншим життям. Щоб уникнути тиску суспільства, співачка вирішила не посвячувати шанувальників у своє особисте життя, як це було у першому шлюбі. Отже, навколо її імені дуже багато пліток та чуток.

Останнє фото, яке Лорак опублікувала у своєму профілі, говорить про те, що співачка, найімовірніше, чекає на дитину. Адже в такій сукні складно сховати округлі форми дівчини.

“Хвилювання, передчуття, трепет”, – цими трьома словами артистка описала не лише свій стан перед виходом нового творчого проекту, а й очікування на майбутнє поповнення в сім’ї. У публіки лише одне запитання – хто ж щасливий батько?

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.