Анна Седокова похвалилася фігурою на свіжих знімках в Instagram

Екс-учасниця "ВІА ГРИ" сьогодні — мама трьох дітей. Але 37-річна Анна показує, що справжньою красунею можна залишатися у будь-якому віці.

Співачка і телеведуча Анна Седокова знаменита своїми незвичайними фото. Ще з часів участі у жіночій групі “ВІА ГРА” дівчина звикла строго тримати дієту і бути в формі, тому Анні точно є, чим похвалитися.

Днями Анна порадувала своїх підписників у соціальній мережі Instagram новою вельми жіночною фотографією. На ній дівчина позувала в блискучому вбранні, з кучерявою зачіскою. Вона дивиться в дзеркало, приклавши великий палець до губ.

Варто відзначити, що Анні 37 років і вона мама трьох дітей. Але при цьому співачка знаходиться у відмінній фізичній формі — у неї підкачані сідниці і плоский живіт.

Фоловерів співачки в захваті від знімка.

“Анюта, ну ти вище всяких похвал. Богиня”, “Красива, як і завжди”, “Тіло гарне”, “Красиве тіло, мотивуєте”, “Завжди захоплююся такими фото. Тут не просто красиве тіло, а ще результат роботи над собою і турботи про своє тіло і здоров’я — тренування, харчування, масаж, дисципліна. Дивитися приємно і повагу викликає”, — написали в коментарях підписники.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.