Як виглядають три сестри Ротару і ким вони стали

Сестри часто сварилися та конфліктували, проте за природою всі вони відхідливі. Потім вони можуть помиритися і можуть підтримати один одного у важкій ситуації.

Більшість шанувальників Софії Ротару, особливо старше покоління, цікавляться як виглядають сестри знаменитої та талановитої співачки. У Софії Ротару три сестри: Зінаїда, Лідія, Ауріка.

Усі три сестри Софії Ротару займалися творчістю. Однак лише Софія досягла таких результатів та популярності.

По праву можна сказати, що вона піднялася на вершину Олімпу шоу-бізнесу. А її сестрам пощастило менше.
Найстарша Зінаїда має вік 78 років. Її вплив на талант сестри Софії – безперечний. Річ у тому, що у Зінаїди проблема із зором і тому у неї розвинувся ідеальний слух.

Софія Ротару у 15 років (праворуч)

Зінаїда слухала радіо, по якому звучали пісні та вона їх запам’ятовувала і співала для себе. Потім навіть самостійно з радіоприймача вивчила російську мову. Потім вона навчила і молодших сестер.
Софія Ротару є другою за старшинством сестрою в сім’ї. Нині співачці 73 роки.

Інша сестра Софії Ротару – Лілія, є народною артисткою України, а Ауріка – заслуженою артисткою нашої країни.

Софія та Ауріка

Сестри часто сварилися та конфліктували, проте за природою всі вони відхідливі. Потім вони можуть помиритися і можуть підтримати один одного у важкій ситуації.
Шанувальники та просто глядачі констатують, що всі сестри дуже схожі одна на одну.

Для інформації: популярна та талановита українська співачка Софія Ротару є Лауреатом премії Ленінського комсомолу, Народною артисткою Радянського Союзу, Кавалером молдавського ордена Республіки та Героєм України.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.