Як зірка шоу Анастасія Покрищук хотіла зробити із себе барбі, але переборщила

Анастасія потім здійснила ще дві мрії. Їй заважало друге підборіддя і вона хотіла великі груди. Це Анастасія і зробила за допомогою пластичних операцій.

Представники шоу-бізнесу мають виглядати красиво та навіть чарівно. А хто не хоче бути гарним? Дівчата та жінки особливо про це хвилюються.

Щоб бути струнким і красивим, необхідно не тільки правильні макіяж і стильний одяг, але і щоб природа вас обдарувала красою. Однак деяких людей природа оминула у цьому питанні. Але вони не засмучуються і продовжують жити далі. Інші люди не змирилися з цим і роблять пластичні операції, щоб виправити, у чому вони вважають, що природа їх обділила.

Однак пластичні операції не всім підходять немає 100% впевненості, що після пластики ви будете красивішими. Можливо навіть навпаки.

Анастасія Покрищук була учасницею шоу “Від пацанки до панянки”, проте вона там довго не взяла участі. Але всім глядачам запам’яталася як на яскраво та епатажно виглядала. На час знімання їй було 31 рік.

Анастасія тоді вже збільшила вилиці та губи. Проте Анастасія Покрищук лише на цьому не зупинилася.
Річ у тому, що вона так накачала філерами вилиці, що деякі з користувачів в інстаграмі написали, що це неприродно і навіть огидно. Однак на диво

Анастасія не надає таким постам значення та не ображається на них. Вона каже, що їй нова зовнішність більше до вподоби. Також вона потім здійснила ще дві мрії. Їй заважало друге підборіддя і вона хотіла великі груди. Це Анастасія і зробила за допомогою пластичних операцій.

До та після операції

Як розповіла Анастасія Покрищук, її лікарем було враховано всі побажання. Тому згідно з побажаннями Анастасії лікар зробив їй максимально великі груди, вставивши імплантати та ідеальну ліпосакцію. Щоб усе це здійснити Анастасії Покрищук, довелося витратити 3900 євро. Операція проходила в Туреччині, оскільки там ціни менші ніж в Україні.

Як потім повідомила Анастасія Покрищук, вона не відчуває дискомфорту в районі підборіддя, проте груди іноді болять.

Все це робила Анастасія Покрищук, у зв’язку із комплексами, які в неї були. Зараз вона почувається впевненіше.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.