Худенька на підборах: молоду Пугачову мало не переплутали з Орбакайте – ніжно пригорнулася до Галкіна

Алла Борисівна Пугачова вміє дивувати. Для багатьох є величезною загадкою, як можна виглядати так круто та молодо, розмінявши восьмий десяток. Секрет краси Алли Пугачової - у простоті та безтурботній старості.

Якщо ви стежили за творчістю артистки в ті роки, коли вона збирала цілі стадіони, то, напевно, знаєте, що її образ асоціювався з товстенькими ніжками, начосом на голові і чорною сукнею-балахоном. Ніхто й подумати не міг, що ставши бабусею, вона так яскраво сяятиме, наче фотомодель.

Алла Борисівна Пугачова рідко показує шанувальникам своє обличчя

Можливо, саме через такий поважний вік вона не дуже довіряє соціальним мережам, і намагається не часто там з’являтися. То її молодий і більш просунутий чоловік Максим Галкін нерідко хвалиться мільйонної аудиторії, яка ж у нього чудова родина.

Наприклад, напередодні він опублікував фото на повний зріст зі своєю дружиною. Багато Аллу не з першого разу впізнали, а коли зрозуміли, що це та сама Примадонна – оторопіла.

Колись популярна співачка виглядає як фотомодель, якій не більше 30 років – струнка, худа. Спочатку всі вирішили, що це Христина – адже обличчя дуже рівне і підтягнуте.

Несподівано добре! Ми стали чимось схожі!, – написала фітнес-блогер Аніта Цой

Яка красуня, наша Алла), – пише Марина Газманова

Максиме, ви такий молодець, продовжуєте молодість дружині!, – пише користувач з ником lana_medvedeva1982

Також у коментарях написали свої компліменти Микола Басков, Денис Клявер, Ігор Гуляєв, Аліка Смєхова, Юліана Караулова та інші.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.