(Підбірка фото) Новий аутфіт Лілії Ребрик захопив її шанувальників

Артистка віддає перевагу гарним вбранням і має чим повчитися. Лілія Ребрик, також публікує на своїй сторінці в інстаграм у яких вбраннях вона ходить вдома.

Лілія Ребрик, яка є популярною та талановитою телеведучою, періодично балує своїх шанувальників ефектним чином. Це стосується не лише ранкових ефірів, а й у побуті.

Лілією Ребрик було створено власну колекцію одягу у колаборації з українським брендом.
Артистка віддає перевагу гарним вбранням і має чим повчитися. Лілія Ребрік, також публікує на своїй сторінці в інстаграм у яких вбраннях вона ходить вдома.

Також телеведуча розповідає, що вона категорично відкидає.
Її порадами користуються багато модниць і шанувальниць. Так Лілія Ребрик розповіла, що вона ніколи не одягає вдома халат. Вона вважає, що халат – це символ стурбованої жінки. Хоча вона відразу обмовляється, що це її суто особиста думка. Найголовніше для неї в одязі, щоб вона радувала її та підіймала настрій.

Як правило, Лілія Ребрик ходить удома зазвичай у сорочці. Ходить вона вдома без шкарпеток. Якщо підлога тепла, то без шкарпеток, якщо прохолодно, то просто одягає капці, але теж без шкарпеток.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку фото, де вона одягнена на кшталт як у Європі, можна навіть сказати з англійськими нотками. Лілія Ребрик написала під фото, що необов’язково їхати до Європи, щоб побачити класні та старовинні місця. І будинки їх можна знайти.

Шанувальники після її фотографій написали, що цей аутфіт їй дуже личить. Вона просто чарівна!

А як вам нове вбрання Лілії Ребрик? Ви б такий носили?

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.