(Підбірка фото) Як виглядала Світлана Тарабарова у 16 років

Згадавши свої 16 ви піднімете собі настрій, хоча можливо деякі й засумують про минуле! Однак ви можете також згадати Вахтанга Кікабідзе та його пісню про роки та його багатство. Це вас підтримає.

Ви пам’ятаєте себе у свої 16 років? А хто ж не пам’ятає, скажете ви.
Чудовий був час молодості! Ви мали наполеонівські плани на життя. Енергія зашкалювала.

Через час ви подорослішали та зрозуміли, що у цьому світі все непросто. Однак потрібно завжди залишатися оптимістом і згадувати гарні роки молодості, навіть якщо вам зараз важко. Буде легше! Потрібно тільки вірити в це і не сидіти склавши руки.

Світлана Тарабарова нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку фото де їй 16 років. На фотографії вона з подружками та сповнена рішучості розпочати доросле та цікаве життя. Як вона підписала у своїй посаді – це солодкі 16 років!

Світлана порівнює себе у 16 років і зараз і хоче, щоб і ви себе порівняли також. Це вам нагадає, скільки всього цікавого пройшло у вашому житті. Світлана Тарабарова пропонує зустрітися кожному зі своїми подружками та згадати минуле. А потім ви навіть можете розповісти (щоправда, не про все) своїм дітям чи онукам, показуючи ваші фотографії.

Світлана Тарабарова згадує свій клас і каже, що все змінилося. Одне тільки, що не змінилося, що вона як і в 16 років, так і зараз з мікрофоном в руках.

Згадавши свої 16 ви піднімете собі настрій, хоча можливо деякі й засумують про минуле!
Однак ви можете також згадати Вахтанга Кікабідзе та його пісню про роки та його багатство. Це вас підтримає.

А як вам вбрання Світлани Тарабарової?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.