(Фото) Нове вбрання Каті Осадчої захопило її шанувальників.

Катя Осадча багато часу приділяє своїй улюбленій роботі. А коли вона на роботі, то її маленького сина годує чоловік – Юрій Горбунов.

Кожна людина пам’ятає, як вона прийшла вперше на роботу. Першого дня не можна забути. Як і перша заробітна плата, яку ви отримали. І напевно ви пам’ятаєте, куди витратили її.

Люди, які вже на пенсії, також, напевно, згадують свою першу зарплату. Як ви з подружками чи з друзями її відзначали.

А як пам’ятають про свій перший день на роботі представники шоу-бізнесу? Так само!

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграм Катя Осадча розповіла як вона прийшла вперше на свою роботу. Вона розповіла, що це було двадцять років тому. Тоді Катя Осадча вперше прийшла на роботу по телебаченню, і досі це її улюблена робота. Для неї це справжня пригода, яка сталася в її житті. Катя Осадча зізнається у коханні до своєї професії. Люди на телебаченні працюють і водночас це для них відпочинок.

Вони повністю поглинені своєю цікавою роботою. Це справжні професіонали, котрі створюють для глядачів шедеври. Адже телебачення є величезним світом, зі своїми правилами та винятками.

Катя Осадча багато часу приділяє своїй улюбленій роботі. А коли вона на роботі, то її маленького сина годує чоловік – Юрій Горбунов.

Перш ніж глядачі побачать на екрані щось необхідно довго і плідно працювати всьому колективу.
Також Катя Осадча одяглася відповідно та розмістивши фото на своїй сторінці – захопила своїх шанувальників.

Вони написали, що вона, як завжди, прекрасна та чарівна.

А як вам нове вбрання Каті Осадчої?

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.