(Фото) Стильний аутфіт Лілії Ребрик приємно здивував її шанувальників

Так недавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона одягнена в красиву елегантну сукню і, як завжди, у неї на обличчі чарівна посмішка.

Лілія Ребрик, яка є популярною та талановитою українською телеведучою, коли вона постає перед глядачами, завжди підтягнута та чарівна. Всі вбрання, які вона одягає на роботу, їй дуже йдуть. Лілія Ребрик вміє підібрати вдало вбрання.

Іноді вона приголомшує своїх шанувальників у легінсах, що облягають – але е тоне на роботі. Так Лілія Ребрик одягається на тренування. Іноді телеведуча може позувати у костюмі трійці червоного кольору та штанах вільного крою. І це їй знову дуже йде. Іноді може одягнути топ на бретельках та сорочку.

Коли Лілія Ребрик розміщує ці фотографії на своїй сторінці в інстаграм, то шанувальники не залишаються байдужими та у своїх постах захоплюються її вбраннями та, звичайно, телеведучою.

Справа в тому, що Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі. Вона розміщує на своїй сторінці не тільки фотографії та відео з роботи, але й те, як вона виглядає вдома і чим займається.
І найголовніше можна помітити, що вона не має вдома стилістів і візажистів і все одно Лілія Ребрик виглядає має чудовий вигляд.

А сімейні знімки, які вона періодично розміщує у соціальних мережах, радують її шанувальників. Таким чином вони мають можливість дізнатися більше про свій кумир.

Так недавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона одягнена в красиву елегантну сукню і, як завжди, у неї на обличчі чарівна посмішка.
Це фото дуже сподобалось шанувальникам. Лілія Ребрик на ньому має чудовий вигляд і навіть трохи суворий.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.