(Фото) “Хитрий лис” та красива жінка: Юрій Горбунов та Катя Осадча надихнуті напередодні Нового року

Після того, як ця фотографія з'явилася в соціальних мережах, шанувальники залишили свої пости та написали, що Катя Осадча дуже красива жінка і виглядає ефектно, а вираз у Юрія Горбунова як у хитрого лиса.

До Нового року ще багато часу. Хоча начебто й не так, якщо подивитися, як почали з’являтися в засобах масової інформації та соціальних мережах новорічні теми. Усі чекають свята та звичайні люди та представники шоу-бізнесу.

Торкнулося це і Юрія Горбунова та Катю Осадчу.
Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці інстаграм красивою фотографією зі своєю дружиною. Він констатує, що свято наближається, він ніби стукає у двері до кожного будинку. І представники шоу-бізнесу, коли знімають різні проєкти, думають про Новий рік, і ця думка їх надихає.

Але фотографії видно красиво вбрану новорічну ялинку. На її тлі сидять обнявшись як голубки Катя Осадча та Юрій Горбунов. Дружина в обіймах чоловіка має щасливий вигляд. Вона одягнена у білу майку без бюстгальтера. Юрій Горбунов одягнув білу майку та чорний трикотажний кардиган.
Після того, як ця фотографія з’явилася в соціальних мережах, шанувальники залишили свої пости та написали, що Катя Осадча дуже красива жінка і виглядає ефектно, а вираз у Юрія Горбунова як у хитрого лиса.

Для інформації: подружня пара взаємозамінна стосовно свого маленького сина Данила. Так, коли Катя Осадча поспішає на роботу і не може доглядати малюка, то за це береться чоловік. Як сам себе Юрій Горбунов він тоді стає не вусатою нянькою і годує малюка.

А вам як фотографія, правда гарна та щаслива пара?

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.