(Відео) Потап та Катя Осадча здивували шанувальників передноворічним кліпом

Музикант одягнувся в стильний чорний костюм із сорочкою в тон. Традиційний червоно-білий ковпак Санта-Клауса змінив колір на чорно-білий. Це незвично і кумедно, до того ж ідеально підходить до костюма промовця.

Творчі особи Олексій Потапенко (Потап) та Катерина Осадча не перестають дивувати публіку. На своїй сторінці у соціальній мережі Потап опублікував кумедне відео. Разом із зіркою телебачення Катею Осадчою вони приготували естрадний номер у комічному стилі. Відомий музикант та шоу-мен Потап виконує пісню гурту “Тяни – Толкай” під назвою “Здрастуй, опа, Новий рік!”. Катя Осадча танцює поряд у потішному стилі.

Вони дружать сім’ями, навіть є сусідами: їхні заміські будинки розташовані неподалік престижного Козина в селі Романків. Часто спілкуються, ходять один до одного у гості. Крім того, Олексій є хрещеним батьком Івана, сина Юрія Горбунова та Катерини Осадчої.

Друзі!

Тому зіркам, які дружать упродовж тривалого часу, не є складністю виступити разом і виглядати органічно. Брутального веселого Потапа контрастно доповнює чарівна, гуморна Катя.

Музикант одягнувся в стильний чорний костюм із сорочкою в тон. Традиційний червоно-білий ковпак Санта-Клауса змінив колір на чорно-білий. Це незвично і кумедно, до того ж ідеально підходить до костюма промовця.

Катерина блищить у довгій обтислій сукні зі шнурівкою на спині. Ніжний блакитний колір дуже личить прекрасній білявці. Родзинка образу – величезний бант позаду тієї ж тканини. Під розпущеним волоссям видно незвичайні великі сережки у вигляді листя. Ну і як без головного убору? На цей раз у Катерини вишуканий капелюх прямого крою темно-малинового відтінку.

Звісно, шанувальники відомого музиканта не пропустили цікаву публікацію. Читачі сходяться на думці, що танець, пісня та виконання – просто бомба! Не минуло повз увагу, що шапка у Потапа за стилем схожа на Новорічну, а за кольором немає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.