(Фото) Новий імідж Тіни Кароль: ідеальна фігура та прекрасні вірші

Таємничість образу підкреслює поза Тіни, схилена голова та темні окуляри говорять про задумливість. Вигляд вийшов загадковим та привабливим.

Приголомшлива співачка, неординарна особистість, Тіна Кароль зацікавила шанувальників трохи загадковою публікацією у соціальній мережі. Зірка підписала новий знімок в Istagram у поетичній формі. Що означають ці поезії? Глибокий сенс зачіпає за живе!

Фотографія не приховує, що Тіна знаходиться у чудовій формі, не дарма вона регулярно займається йогою, дотримується принципів здорового харчування.
Оновлений образ дуже йде популярній українській співачці, яка щойно представила зацікавленій публіці свою нову роботу – альбом “Подвійний рай”.

На стильному фото видно, що українська зірка знята в цікавому місці в межах міста. Сукня – піджак незвичайного дизайнерського крою щільно облягає фігуру співачки, підкреслюючи струнку форму. Великі ґудзики контрастного кольору прикрашають вбрання. Все в чорних відтінках: колготки та високі чоботи, нічого зайвого. Як то кажуть: все геніальне просто.

Таємничість образу підкреслює поза Тіни, схилена голова та темні окуляри говорять про задумливість. Вигляд вийшов загадковим та привабливим.
Опубліковані у цьому пості вірші також викликали зацікавленість читачів. Для них незрозуміло, чи це очікування нової пісні чи просто творчий порив.

Тіна Кароль від щирого серця побажала відмінних вихідних своїм передплатникам і попросила висловити свої емоції від публікації за допомогою п’яти емоджі. Що й зробили негайно її шанувальники.

Коментарі з виразом захоплення та питання з приводу наведених віршів посипалися відразу. Фоловери вважають співачку та телеведучу еталоном краси в гарному образі. Хтось написав, що для обкладинки всесвітньо відомого видання VOGUE фотографія ідеально підходить. Безліч смайликів, життєрадісних емоджі отримала у відповідь на публікацію Тіна Кароль.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!