(Підбірка фото) Як Марічка Падалко вранці приводить себе в гарну форму: беріть із неї приклад!

Марічка Падалко для себе вирішила, що тільки ранкова пробіжка допоможе їй привести себе у гарну фізичну та моральну форму. Тому для неї питання не варто бігати вулицею вранці чи ні. Потрібно бігати!

Як люди ставляться до осені? По-різному, залежно від того, в якому фінансовому становищі. Якщо все гаразд і людина може собі дозволити щонайменше для щасливого життя, то добре ставиться.

А коли постійна нестача грошей і не видно цьому кінця, то така людина, як правило, не звертає уваги на красу осені. Для нього всі фарби сірі, він не бачить золоту осінь.

Як ставляться до осені представники шоу-бізнесу? Так, так само як і звичайні люди. Якщо все фінансово нормально і душа гаразд, то приємно пройтися навіть дощовою погодою вечірніми вулицями та подихати холодним повітрям.

Потім ви приходите додому в теплу квартиру і заварюєте собі ароматну каву або запашний чай із травами та із задоволенням грієтесь дивлячись серіал або розгадуючи головоломки, зайшовши на сайт “Одна хвилина”.

Осінь для Марічки Падалко, теж неоднозначна пора року. Вона складно переживає цей період року. Мало сонячних днів і зникає настрій. Проте нещодавно Марічка Падалко зробила для себе відкриття. Вона проїхала Києвом і побачила, як люди та найголовніше їх було багато займаються спортом.

Після чого вона, натхненна таким відкриттям, вирішила і сама пробігтися вулицею. Її улюблена кішка примудряється розбудити свою господиню о 4-30 ранку. І потім не заснеш, а коли знову заснеш, то можна запізнитись на роботу. А так хочеться поспати!

Проте Марічка Падалко для себе вирішила, що лише ранкова пробіжка допоможе їй привести себе у гарну фізичну та моральну форму.
Тому для неї питання не варто бігати вулицею вранці чи ні.

Потрібно бігати!

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.