(Підбірка фото) Новий імідж Світлани Лободи та її дочки: ідеальна фігура та красуня донька

Новий імідж Світлани Лободи та її дочки приємно порадував шанувальників співачки. А як вам новий імідж Світлани Лободи та її доньки – подобається? (Підбірка фото наприкінці статті).

Світлана Лобода завжди дивувала своїх шанувальників та глядачів.
Для того, щоб мати гарний вигляд і щоб у неї була чудова фігура, Світлана Лобода навіть відмовилася від певної їжі. Що не зробиш заради гарної фігури.

Зараз співачка має чудову форму в її роки. Однак для того, щоб у неї була така фігура, необхідно чимось пожертвувати. І це їжа, навіть та яка їй подобається, Світлана Лобода не дозволяє собі її їсти. Співачка їсть певні обмеження в їжі.

Світлана Лобода вирішила для себе: щоб бути красивою та завжди перебувати у чудовій формі, потрібно виключити солодощі, глютен та лактозу. До того ж вона хоче, щоб її шкіра виглядала ідеально. Хоча їй теж іноді хочеться скуштувати піцу, але співачка не дозволяє собі цього.

А результатом є її приголомшлива форма тіла, яку Світлана Лобода демонструє на сцені та у побуті. Напрочуд у Світлани Лободи є вдома город. Там родина вирощує свіжі овочі, у тому числі моркву, помідори та огірки. Також є ягоди.

Як зізналася співачка – саме з овочів і складається її раціон.

Окрім того, Світлана Лобода вміє добре підібрати собі вбрання. Так нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі співачка розмістила фотографію, де вона показала як одягається з донькою.

Новий імідж Світлани Лободи та її дочки приємно порадував шанувальників співачки.
Як зізналася сама Світлана Лобода: вони з Євочкою обожнюють одяг із @daniel_boutique. Річ у тому, що співачка ще багато років тому зробила свій вибір на користь цієї фірми та змінювати свої смаки вона не збирається.

А як вам новий імідж Світлани Лободи та її доньки – подобається?

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.