(Підбірка фото) Лідія Таран побувала в незвичайному місці: там стажувалася Кармен і метушився Фігаро

Нещодавно Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фотографій, де з радістю повідомляє та показує, де їй вдалося побувати.

Лідія Таран не вважає себе ідеальною жінкою, проте вона і не чекає на ідеального чоловіка. Як зізналася популярна телеведуча, що вона вважає сім’ю вищою за її кар’єру. До того ж Лідія Таран мріє вийти заміж і народити ще одного малюка чи малечу.

Як розповіла Лідія Таран, вона чудово пам’ятає свої дитячі роки. Особливо яскраво згадується як вона зустрічала батьків, коли жила у бабусі у Знам’янці Кіровоградської області. Тоді вона зустрічала своїх батьків, які приїхали з Києва, щоби побачити свою доньку. Її тоді привезли до бабусі на літо. Також Лідії Таран запам’яталося як бабуся тоді її хрестила потай.
На той час у Києві це заборонялося, а в селі та в невеликих містечках можна було хрестити дитину.
Минуло стільки років, а вона все пам’ятає.

Зараз Лідія Таран відбулася людина. Вона успішна та талановита телеведуча. Дуже багато працює, тому їй необхідно іноді відпочити. Як правило, Лідія Таран відпочиває разом із донькою у передмісті Києва на природі. Причому будь-якої пори року.

Нещодавно Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фотографій, де з радістю повідомляє та показує, де їй вдалося побувати. Як написала сама Лідія Таран під фото, тут стажувалася Кармен і метушився Фігаро!

І ось тепер вона скромно гуляє у цьому райському місці. Також у цьому місці було знято частину фільму з “Ігри престолів”.

Як ви вважаєте, де побувала телеведуча Лідія Таран?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.