(Фото) Куди хоче “зникнути” Олена Шоптенко після танцювального сезону: танцівниця розкрила секрет!

Олена Шоптенко радиться у соціальних мережах, де можна під Києвом відпочити, щоб ніхто не знав зі ЗМІ та не заважав їй.

Олена Шоптенко мріє після закінчення танцювального сезону кудись поїхати відпочити в Україні. Вона хоче на кілька днів “зникнути” з виду ЗМІ та громадськості, а також шанувальників.

Тому Олена Шоптенко радиться у соціальних мережах, де можна під Києвом відпочити, щоб ніхто не знав зі ЗМІ та не заважав їй.

Таке запитання Олена Шоптенко нещодавно поставила шанувальникам на своїй сторінці в інстаграм. Як завжди, вона має чудовий вигляд і в неї на обличчі чарівна посмішка, яка зачаровує. На дальньому плані фотографії помітні дрова, які підготовлені на зиму.

Хореограф часто вражає своїх шанувальників та глядачів трендовим чином. Іноді вона одягає топ та джинси. Особливо Олена Шоптенко любить молочний топ та сині джинси.

Олена Шоптенко, яка є відомою українською талановитою танцівницею, активно веде соціальні мережі, зокрема інстаграм. Вона на своїй сторінці розміщує цікаві фотографії зі свого життя, фото із сином і просто як вона проводить день. Майже у всіх своїх постах Олена Шоптенко бажає всім чудового дня і найголовніше посміхатися трохи більше. Це робить життя кращим.

А від такої чарівної посмішки, яка є в Олени Шоптенко, багато шанувальників захоплюються. Вона їх надихає. Шанувальники завжди залишають свої коментарі під фотографіями чи відео, які розміщує Олена Шоптенко. Вони пишуть, що хореограф має чудовий вигляд і як завжди прекрасна.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.