Схудла Катерина Осадча вразила фотосесією у пустелі

Після вагітності Катерина Осадча намагалася ходити в об'ємному одязі, щоб не було видно нюансів її постаті.

Зараз уже минуло три місяці з того часу, як головна телеведуча програми “Світське життя” стала мамою. Вона вже повернулася до колишньої фізичної форми. Принаймні так здається з боку.

Щоб здивувати шанувальників, дружина Юрія Горбунова продемонструвала свої шикарні форми у новій фотосесії у пустелі.

“У моїй колекції заходів сонця, однозначно, не вистачало заходу сонця в пустелі. Жодна фотографія не передасть величі пустелі, сьогодні відчули себе героями фільму Дюна. Наші пустельні пригоди незабаром у Світському житті”, – написала Катерина Осадча під фотографіями.

З цього опису випливає висновок — телеведуча, мабуть, залишила новонародженого сина на батька та інших родичів, і вирушила за кордон знімати нові випуски улюбленої телепрограми. До речі, телеведуча є обличчям програми “Світське життя” вже понад 16 років, тож не дивно, що її так тягне до роботи.

У коментарях з’явилися колеги Катерини. Наприклад, актриса Наталка Денисенко та модель Алла Костромичева захоплювалися стилем та вмілими позами довгоногої телеведучої.

Зазначимо, цього року Катерина Осадча стала мамою втретє. Вона народила сина Даниїла. Це їх із Юрієм Горбуновим друга спільна дитина. Також Катя виховує дорослого сина Іллю Поліщука від першого шлюбу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.