(Відео) Прощання з видатним співаком та композитором Олександром Градським 1 грудня 2021 року

Сьогодні - 01.12 2021 року проходить прощання у театрі "Градський хол" у Москві, з артистом Олександром Градським. Провести його в останній шлях прийшли його друзі та колеги, а також звичайні люди.

Олександра Градського буде поховано на Ваганьковському цвинтарі в Москві.

Сьогодні – 01.12 2021 року проходить прощання у театрі “Градський хол” у Москві, з артистом Олександром Градським. Провести його в останній шлях прийшли його друзі та колеги, а також звичайні люди.

Олександр Градський

Ті, хто бажав попрощатися з Олександром Градським за 30 хвилин до панахиди, вишикувалися в чергу біля будівлі. Їх періодично пропускають до зали, щоб вони поклали квіти. Раніше було оголошено, що церемонія буде у приватному форматі, ЗМІ на неї не запросили. Але багато журналістів присутні у театрі.

Можна побачити у фоє театру чорно-білий портрет Олександра Градського, коли він був молодим. Тихо грають записи маестро. Труна з тілом Олександра Градського встановлена на сцені, навколо вінки. На великому екрані демонструються фотографії Олександра Градського. За планом громадянська панахида має тривати 2 години, а потім траурна процесія рушить на Ваганьковський цвинтар Москви.

Олександр Градський, який є народним артистом Росії, помер, коли йому було 72 роки.

Висловили співчуття його колеги, а також політичні та громадські діячі, зокрема президент Російської Федерації Володимир Путін та прем’єр-міністр РФ Михайло Мішустін.

Дмитро Медведєв, який є заступником голови Ради безпеки Росії, також висловив співчуття. Він сказав, що Олександр Градський був талановитим композитором, співаком і поетом. Мільйони людей пам’ятають його.

Відмінною рисою Олександра Градського була велика енергія. Він був внутрішньо вільний та щиро любив свою роботу.

Подивіться відео про Олександра Градського: останні дні життя, прощання з музикантом, причина смерті

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.