Джамала поділилася сімейними фотографіями

На честь третьої річниці свого шлюбу українська співачка показала своїм шанувальникам зворушливі архівні знімки зі своїм чоловіком і сином.

26 квітня 2017 року переможниця вокального конкурсу “Євробачення 2016” Джамала вступила у свій перший шлюб. Її обранцем став економіст Сеіт-Бекір Сулейманов. Відомо, що чоловік кримський татарин родом з Сімферополя, до речі, він на 7 років молодший, ніж Джамала.

Точно не відомо, коли пара почала зустрічатися, адже співачка завжди дотримувалася правила “щастя любить тишу”. Про їхні стосунки стало відомо в 2016 році, а в наступному вони вже обмінялися обручками.

На третю річницю свого весілля Джамала опублікувала у своїх соціальних мережах фотографії з особистого архіву, які неймовірно розчулили її підписників. До речі, артистка зараз знаходиться положенні — це буде їхня друга дитина з Бекіром.

Свадебный снимок Джамалы и Бекира
Весільний знімок Джамали і Бекіра

 

"Три года назад — "этот день". Три года — "МЫ", - отметила под снимками певица.
“Три роки тому — “Цей день”. Три роки — “МИ”, — зазначила під знімками співачка.

 

Джамала также поделилась фото с сыном Эмиром Рахманом
Джамала також поділилася фото з сином Еміром Рахманом

 

Джамала с семьей
Джамала з сім’єю

Ще на одному фото, яке опублікувала співачка, вона знаходиться вже у положенні і тримається за свій кругленький животик. Поруч з нею найвірніші чоловіки — син і чоловік.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.