(Поборка фото) Тіна Кароль у білому боді захопила шанувальників розкішною фігурою: Дан Балан кусає лікті!

Особливо Тіні Кароль йде біле боді, в якому вона любить позувати. А масивне взуття, в якому одягнена співачка посилює контраст.

Тіна Кароль, яка є популярною українською співачкою, дивує глядачів сміливими новими вбраннями. Вони талановита співачка демонструє розкішну фігуру.

Періодично Тіна Кароль розміщує на своїй сторінці в інстаграмі чуттєві фотографії та таким чином підігрівається інтерес до неї шанувальників.

Особливо Тіні Кароль йде біле боді, в якому вона любить позувати. А масивне взуття, в якому одягнена співачка посилює контраст.

Як завжди, фотограф вибирає вдалий ракурс, який підкреслює вигини тіла та розкішну фігуру співачки.
Після того, як фотографія була опублікована на її сторінці в інстаграм, шанувальники не забули залишити свої коментарі.

Вони обсипають компліментами Тіну Кароль. І пишуть, що Тіна Кароль є найталановитішою співачкою і дуже гарною. Інші шанувальники констатують, що співачка має чарівний голос, який пробирає до мурашок.
Треті дякують співачці за те, що вона своєю творчістю, чесністю та щирістю дарує глядачам любов і тепло.

Раніше шанувальники писали, що вони засмучені тим, що не справдилися їхні надії на те, що Дан Балан та Тіна Кароль будуть разом у житті. А за їхніми припущеннями все до цього йшло!

А ви теж так рахували?

Багато шанувальниць із задоволенням переймають стиль і вбрання, в яких Тіна Кароль з’являється на концертах або розміщує на своїй сторінці інстаграм.

Як ви вважаєте – є чому повчитися модницям у Тіни Кароль?

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.