(Фото) Дитячий візок за ціною карети: Григорій Решетник та Христина вигулюють малюка у розкішному візку

Крістіна нещодавно опублікувала добірку фотографій у соціальних мережах сина Олександра. Раніше вона цього не робила.

Нещодавно Крістіна, дружина Григорія Решетника розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вперше показала їхню спільну дитину.

Подружжя оформило свої стосунки у 2010 році. Потім Христина народила трьох синів. Олександр, який є останньою дитиною, народився наприкінці 2020 року. А 28 листопада 2021 року малюкові виповнилося 1 рік. І тоді ж його мати опублікувала добірку фотографій у соціальних мережах Олександра. Раніше вона цього не робила.

Під фотографіями Крістіна написала, що дуже рада появі світ рік тому третього малюка. Його братики теж у захваті. Після чого шанувальники Крістіни та Григорія Решетника написали у своїх постах, що всі три сини подружжя дуже гарні. Інші додали, що вони дуже милі. І всі шанувальники бажають мамі, татові та їхнім синам міцного здоров’я та радості в житті.

Раніше подружжя опублікувало як вони ходять з новонародженим сином у розкішному візку, за нечувані гроші. Такого візка не кожна молода сім’я може придбати.

Всі шанувальники думали, що третя дитина у подружжя буде дівчинка, проте народився хлопчик і вони дуже раді. Тепер у подружжя троє богатирів.

Крістіна та Григорій Решетник підібрали тоді коляску із модної колекції: німецький бренд CYBEX 2020 року. І найголовніше, що тоді подружжя було першим, хто мав цей візок в Україні.

Вартість такого візка в нашій країні дорівнює 43 955 грн. Це трохи більше ніж вісім мінімальних заробітних плат в Україні.

Григорій Решетник та Христина вигулюють малюка в ексклюзивному візку

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.