“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко”: у Волочкової новий коханець

Анастасія Волочкова — не та жінка, яка з роками почуватиметься менш цікавою чи обожнюваною. У свої 45 вона змінює чоловіків як рукавички та насолоджується життям.

Нещодавно в неї був один юнак, а сьогодні вже інший. Раніше вона дотримувалася такої тактики — щастя любить тишу. Так, один із її коханих на ім’я Олег довго залишався у тіні, і навіть не потрапляв на знімки балерини в Інстаграм. Проте зрештою вона все ж таки про нього розповіла. Щоправда, у період розставання.

Напередодні 45-річна ікона російського балету Анастасія Волочкова опублікувала у соціальній мережі Інстаграм знімок, де знято з новим чоловіком. У Анастасії на руках був собака, а цей загадковий невідомий чоловік — кіт.

“А ось і мій коханий! Мишко. Це він! Записуємо нову пісню. Це кохання! А звірятка його вже давно мої друзі. Хая та Рудольф”, – прокоментувала Анастасія Волочкова нову публікацію.

Коментатори відразу почали писати, що Анастасія Волочкова дуже часто змінює своїх партнерів, і їх справді важко запам’ятати.

“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко. Як “там” усі поміщаються?” – запитала marianajolbordi.

“Навіщо імена? Їх важко запам’ятати. Треба просто називати “черговою””, – написала коментатор із ніком alieshkin.a.

Зазначимо, що Анастасія Волочкова любить проводити час на курортах. Незважаючи на те, що в елітному підмосковному містечку у неї свій особняк з повним колективом обслуговуючого персоналу, все ж таки Анастасія воліє більшу частину часу проводити на закордонних курортах.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.