(Фото) Новий імідж Марічки Падалко: вилита єгиптянка!

Після того як сім'я сфотографувалася в новому для них одязі, Марічка Падалко розмістила фото на своїй сторінці в інстаграм і порадувала цим своїх шанувальників.

Чому Марічка Падалко із сім’єю обрали Єгипет для відпочинку. Виявляється вони не лише хотіли купуватись у теплому морі, а й обов’язково побачити піраміди. Коли сім’я приїхала до Єгипту до Каїра, то захоплення не було меж. Вони торкнулися історії стародавньої країни.

Проте Марічка Падалко констатує, що це тяжка подорож. Тож з маленькими дітьми вона не рекомендує їхати дивитися піраміди. Перед цим в автобусі вас перевірить поліції для вашої ж безпеки та ви з гідом та з охороною поїдете дивитися піраміди. Тоді тільки ви будете відчувати, що ви захищені від усіляких неприємностей.

Сім’я вибрала відвідати Національний історичний музей. Там знаходиться зал Тутанхамона та багато відомих реліквій давньої цивілізації Єгипту. Як розповіла Марічка Падалко в Каїрі переплелося все, що є в арабському світі. Вона звернула увагу, що з населенням Каїру у 25 мільйонів жителів повітря дуже забруднене. Туристів зараз біля пірамід небагато.

Проте продавці сувенірів не відставили від них та пропонували свій товар. Але коли Марічка Падалко з сім’єю побачили одне з семи чудес світу, то вони відчули, що торкнулися вічності.

Після того як сім’я сфотографувалася з новим для них одягом, то Марічка Падалко розмістила фото на своїй сторінці в інстаграм і порадувала цим своїх шанувальників. Вони захоплені, що можуть побачити сім’ю разом.

А як вам новий єгипетський імідж Марічки Падалко – правда їй іде, вона справжня єгиптянка?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.