(Фото) Як Оксана Марченко з онуком вбрала ялинку на Новий рік

Оксана Марченко нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона з онуком готуються до Нового року. Адже не лише Новий рік – це як чаклунство, а й підготовка до Нового року – теж приємна подія.

Як звичайні жителі нашої країни готуються до новорічних свят? Найголовніше це щоб була ялинка, її вбрання і звичайно, щоб були подарунки та не стало багато смачних продуктів. Обов’язково олів’є та шампанське. Хоча все залежить від фінансового стану кожної сім’ї.

Але, напевно, салат олів’є буде на кожному столі!

А як представники шоу-бізнесу готуються відсвяткувати Новий рік? Усі по-різному. Одні бронюють квитки за кордон до Європи та хочуть зустріти свято у Парижі, інші на Новий рік планують купуватись на курорті в Єгипті чи Туреччині.

Треті вирішили зустріти новий рік у родинному колі та побажати всім у новому році здоров’я, відмінного настрою і щоб усе збулося, що вони задумали.

Оксана Марченко нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона з онуком готуються до Нового року. Адже не лише Новий рік – це як чаклунство, а й підготовка до Нового року – теж приємна подія. Оксана Марченко згадала, як її батьки готувалися до Нового року і хотіли влаштувати його так, щоб дітям запам’яталося.

Вона згадує як танцювала щовечора біля новорічної ялинки та чекала подарунки від батьків. Було тоді читання віршів та очікування подарунків. Потім вона ялинку почала вбирати вже для своїх дітей. Час пролетів швидко і зараз Оксана Марченко вже вбирає новорічну ялинку разом з онуком.

Вони з Вітюшею вперше зустрічатимуть Новий рік. Ошатна ялинка на фото порадувала шанувальників Оксани Марченко.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.