Віка Сміюха після скандалу зі Славою Камінською погладшала

Екс-неангел Вікторія Сміюха показала фотографію, зроблену у власній гримерці.

Громадські конфлікти накладають величезний слід за станом здоров’я всіх його учасників. Так, нещодавно публічно стосунки з’ясовували екс-подруги та екс-колеги за проектом “НеАнгели” Вікторія Смеюха та Слава Камінська.

Все почалося з того, що Віка виклала у мережу відео, як вона розрізає торт із фотографією Камінської. І помчала, як кажуть. Декілька днів дана ситуація була на слуху, а центральні видання по черзі брали інтерв’ю у дівчат, щоб зрозуміти хто ж має рацію.

Вони звинувачували один одного в аб’юзивному відношенні, і навіть у тому, що зазнавали морального тиску та буллінгу в колективі.

Вікторія Сміюха перестала згадувати у своєму Інстаграм-блозі про конфлікт із екс-колегою

Напередодні Віка показала фотографію, зроблену у своїй гримерці. Там вона одягнена у чорному боді, а зверху прозора золота накидка.

Шанувальники в коментарях помітили, що зірка трохи погладшала. Можливо, це пов’язано з недавніми конфліктами, які так складно морально відклалися на її стані.

Тим не менш, сильно не впадає в око втома Вікторії.

“Я скучила… Саме це я відчуваю при зустрічі з близькими людьми та передплатниками. Саме це почуття я хочу відчувати щоразу, коли заходжу в Інстаграм”, – написала Вікторія в описі до свого знімку, зробленого в гримерці телеканалу М1.

“Вікторія, ну це прямий злишком!!!!!! Не залишаєш глядачам шансів вслухатися в суть твоїх пісень! Кайфуватимуть від одного тільки виду!!!”, – пишуть шанувальники артистки в коментарях.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.