(Відео) Катя Осадча на крутій машині показала клас водіння: Шумахер – відпочиває!

Як відповідати моді та світовим трендам. Застосовувати сучасні сленги: аутфіт, цибулю, імідж, а також сторіс - цього вже не достатньо, щоб вас сприймали на належному рівні та вважали за свою.

Все у цьому світі швидко змінюється. Так, і життя стрімко мчить як трійка коней з каретою на бал. Хто не встигає на свято життя, той залишається за його бортом.

Як не пропустити цікаві моменти в житті та як відповідати моді та світовим трендам. Застосовувати сучасні сленги: аутфіт, цибулю, імідж, а також сторіс – цього вже не достатньо, щоб вас сприймали на належному рівні та вважали за свою.

Звичайно вбрання та макіяж грає роль коли ви постаєте перед своїми шанувальниками та глядачами, але це не головне. Головне харизма у людині, його вміння захопити та запалити глядачів й у такому стані тримати тривалий час. Потім у глядача та шанувальника завжди буде бажання побачити свого кумира знову і знову. І незалежно від того, що він одягнений (хоча – це важливо).

Одним з атрибутів, щоб вас оцінили, є ваше авто. Залежно від його вартості та класу, а також моделі, ви отримуєте “бонус” в очах навколишніх.

Нещодавно Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве та барвисте відео. Вона на машині слухає музику та із задоволенням кудись їде.

Катя Осадча

Як сама зізналася Катя Осадча: час швидко змінюється. У той час коли вона отримувала права водія, а це було в 19 років, жіноча стать викликала здивування, подив і іноді навіть злість у сильної половини людства.
Сьогодні вже час не той.

Відео, яке Катя Осадча розмістила у соцмережах показує як можна проводити час, слухаючи гарну тиху музику та насолоджуватися кермом. Міхаель Шумахер, напевно, так би не зміг їздити!
А як вам авто Каті Осадчої?

(Для перегляду відео – натисніть на білий трикутник в центрі та перейдіть в інстаграм)

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.