(Відео, фото) Андрій Миронов та фільм “Діамантова рука”. Без VIP, райдерів та селебріті

Біля аптеки Нікулін не одразу зміг правильно впасти послизнувшись. Робив він у знімання це кілька разів. А Андрій Миронов із першого разу впав правильно на п'яту точку.

Андрій Миронов неперевершено зіграв у фільмі “Діамантова рука”. Як тоді та зараз багато шанувальників цього фільму відзначають, що Андрій Миронов мав істинний талант, чарівність і тому він подобався глядачам і вони його любили.

Де та як знімали фільм?

Фільм “Діамантова рука” користувався і зараз користується особливою популярністю.

По-перше, ви повинні знати, що фільм не знімався у Стамбулі.

Кадр із фільму

Частково його було знято в Азербайджані в Баку. Потім було доповнення у кадрах вивісками та макетами.
Біля аптеки Нікулін не одразу зміг правильно впасти послизнувшись. Робив він у знімання це кілька разів. А Андрій Миронов із першого разу впав правильно на п’яту точку.

Кадр із фільму

Здебільшого фільм було знято у приміщенні Мосфільму, Підмосков’ї.
Прогулянку Горбункова з сім’єю та зустріч із Козодоєвим “дітям – морозиво, бабі – квіти” зняли в Адлері.

Хлопчика, що йшов водою, зіграв син Нікуліна. Він ображався на Андрія Миронова за те, що він давав йому стусани під зад, коли той не з першого разу щось зміг зробити. Звав син Нікуліна Миронова – дядько Андрій. Цей епізод знімався у Новоросійську. А коли Андрій Миронов у цьому епізоді почав тонути та кликати на допомогу, то катер берегової охорони швидко приїхав на допомогу, вони не знали, що це були знімання фільму.

Скульптура Андрія Миронова на Суджуцькій косі

Після виходу цього фільму у багатьох містах стали з’являтися ресторани “Плакуча верба” з інтер’єром, що копіював ресторан із фільму.

Кадр із фільму

На вулиці Кічик-Гала, в Баку, де Нікулін та Андрій Миронов падав перед аптекою зробили ресторан під назвою “Черт-Побери”.

Ми вам пропонуємо ще раз поринути у події цього дивовижного фільму та подивитися його нижче та згадати все.
Відмінного вам перегляду та гарного настрою!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.