Вже тримає голівку: Катя Осадча показала сина, що підріс.

Катерина Осадча рідко показує своїх дітей в Інстаграм, однак вона намагається робити душевні публікації та розповідати про свої емоції.

Наприклад, коли вона народила сина Івана 4 роки тому, аж до чотириліття зірка не показувала обличчя дитини. Проте які саме спонукання були причиною цього рішення — невідомо. Можливо це були релігійні рішення. Можливо, просто не хотіли отримувати від суспільства коментарі щодо зовнішності їхнього сина.

З молодшим сином Данилом приблизно така сама ситуація — щасливі батьки часто показують у мережі його фото, проте обличчя мама та тато вирішили не показувати.

Так, напередодні зірка програми “Світське життя” показала сина Данила, якого тримає на руках. До камери малюка повернуто спиною. Вже можна бачити, що дитина зміцніла, сама тримає спинку і голову, хоча, в порівнянні зі старшим сином Ванею, вона просто крихітна.

“Щодня Данило вивчає світ і демонструє нам нові навички і так швидко росте, що хочеться провести разом якнайбільше часу”, – написала дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча у своєму Інстаграм-профілі.

Нехай росте міцним та здоровим на радість батькам!!!, – пишуть у коментарях до публікації Катерини Осадчої.

У своєму пості зірка розповіла про деякі засоби догляду, які допомагають їй у часі, проведеному з дитиною.

Зазначимо, декретна відпустка для Катерини Осадчої закінчилася так і не розпочавшись. Вона вже давно знімається та їздить у відрядження, доки молодший син залишається з батьком чи іншими родичами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.