(Відео та добірка фото) Як зірки вбирають ялинку на Новий рік: Каменських, Ані Лорак, Лілія Ребрик та інші

Як зірки вбирають ялинку, ви можете подивитися в цій статті. Можливо ви зможете щось собі перейняти, а може і додати якісь прикраси для своєї ялинки, або ідеї.

Скоро Новий рік! Передсвятковим настроєм уже пройнято повітря. Усі чекають, коли ж він настане. Люди вже зараз готуються до цього світлого та довгоочікуваного свята. Багато хто планує, що готуватиме на новорічний стіл, інші вже поставили ялинку і вбрали її.

А як готуються до Нового року представники шоубізнесу?
Так само як і звичайні люди. Обов’язково вбирають ялинку та готують подарунки під неї для своїх близьких та гостей. Як зірки вбирають ялинку, ви можете подивитися в цій статті. Можливо ви зможете щось собі перейняти, а може і додати якісь прикраси для своєї ялинки, або ідеї.

Настя Каменських

Чарівна Настя Каменських завжди радувала своїх шанувальників ідеями. Ось і зараз вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм як наряди ялинку на Новий рік і дає слушні поради. Особливо вона бажає, щоб люди зайнялися своїм здоров’ям та приділили увагу спорту. І звичайно підбили підсумки перед Новим 2022 роком.

Оксана Марченко

Оксана Марченко згадала як вона вбирала ялинку на Новий рік, які їй дарували іграшки та зараз вона зі своїм онуком вирішила вбрати ялинку. Красива ялинка вийшла.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик нещодавно розмістила як вона зі співробітниками вбрала ялинку у себе на роботі. Та дуже панує святковий настрій!

Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова вирішила нарядити живу ялинку біля себе біля себе. Дуже цікава ідея вбрання ялинки, яка росте біля будинку. Гарно вийшло.

Гриша Решетник

Незвичайно та цікаво вбрали ялинку родина Грицька ґрату.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова з сім’єю показала, як вони вбирають ялинку до Нового року.

Ані Лорак

Ані Лорак з донькою вбрали ялинку і їм у цьому допомагав собачка Тошка.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!