(Фото) Куди зібралися Лілія Ребрик із чоловіком: у них є класний романтичний привід!

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з чоловіком готуються кудись вилетіти. Куди пара летить – вона не зізнається.

Багато людей мають свої традиції та по-різному вони проводять і зустрічають свою романтичну дату. Та й романтичні дати у різних людей бувають різні. Одні пам’ятають, як вони познайомилися, інші пам’ятають перший поцілунок. А треті згадують той день, коли вони одружилися.

І святкують у різних місцях, відзначаючи свої романтичні дати. Одні влаштовують романтичну вечерю вдома, коли діти у бабусі та дідусі, інші організовують свято у кафе чи ресторані. А треті летять на Багамські або Мальдівські острови, і там відзначають свою романтичну дату.

А як відзначають свої романтичні дати представники шоубізнесу? Так, так само як і звичайні люди. Найголовніше, щоб обоє були задоволені.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з чоловіком готуються кудись вилетіти. Куди пара летить – вона не зізнається. Усі тримають у секреті. Тільки написали, що вони для цього мають романтичний привід. Який привід шанувальники лише здогадуються. Вони одразу залишили свої посади.

Одні написали, що це напевно Лілія Ребрик із чоловіком летять відсвяткувати річницю весілля. Інші думають, що подружжя летить до Буковеля покататися на лижах. Треті зробили припущення, що якщо вони летять без малюків, то це означає тільки в Париж. Але всі шанувальники бажають їм добре відпочити та набратись сил.

А ви як думаєте, який романтичний привід є у Лілії Ребрик та її чоловіка, щоб кудись відлетіти літаком?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.