(Фото) Стало відомо, де проводить Лілія Ребрик із чоловіком романтична відпустка: чарівне місце!

Проте все таємне стає явним. Лілія Ребрик знову розмістила у соціальних мережах, де вони приземлилися та як відпочивають. Виявилося, що пара зараз перебуває в Барселоні.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграмі фотографію, де вона з чоловіком стоять перед літаком і збираються кудись летіти та відзначати свою романтичну дату. Прекрасно вони виглядають і дуже радіють, що їдуть відпочивати. Хоча куди прямує подружжя, було покрито таємницею. Деякі шанувальники гадали, що це може бути, напевно, Париж або якась інша романтична країна. Тільки ніхто не знав, де це в Європі чи іншому місці. Інтрига дотримувалася буквально лише добу. І шанувальників Лілії Ребрик дуже цікавило, де знаходиться їхній кумир.

Проте все таємне стає явним. Лілія Ребрик знову розмістила у соціальних мережах, де вони приземлилися та як відпочивають. Виявилося, що пара зараз перебуває в Барселоні.

Барвисті краєвиди, теплий океан і посмішки навколо. Та й сама Лілія Ребрик усміхається чарівною усмішкою. Вона дуже життєрадісна і питає своїх шанувальників, де можна в Барселоні класно відпочити?
Один із шанувальників написав, що він живе у Барселоні. І дуже задоволений, що Лілія Ребрик вибрала для відпочинку Барселону.

Це гарне місто і в ньому багато чудових місць.
Сподіваємось скоро Лілія Ребрик із чоловіком побувають у цікавих місцях Барселони та поділяться фотографіями, де вони були.
А у Барселоні є що подивитись. Тут багато історичних пам’яток, затишних кафе та гарних місць.

А ви були в Барселоні, чи в якомусь іншому місці Іспанії?

Що вам там найбільше сподобалося?

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.