(Підбірка фото) Рожеве весілля: Лілія Ребрик у шикарній білій сукні захопила шанувальників

Це правда так чарівно подружжя виглядає на своє 10-річчя, просто око не відірвеш. Напевно багато дівчат собі візьмуть на замітку фасон такої весільної сукні.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку гарних фотографій, де вона з чоловіком. Лілія Ребрик у білій весільній сукні та поруч її чоловік. Вони вже десять років разом. Прекрасний привід, щоб згадати, як це було і як вони прожили всі ці 10 років. Минуло десять років, а вони як новенькі.

Це у них рожеве весілля і як написала під фотографією Лілія Ребрик, — це чудова нагода, щоб відчути себе знову і знову молодятами. Деякі шанувальники навіть не вірять, що вони вже десять років разом. А у подружжя вже дві прекрасні доньки та найголовніше у них ще багато радісних моментів попереду. У них багато грандіозних планів щодо життя та багато бажань.

Далі Лілія Ребрик звернулася до чоловіка і написала, що вони колись зустрілися в танцях. Мені так ніжно, так весело і так спокійно з тобою. Завжди!

Після того як Лілія Ребрик розмістила фотографії у соціальній мережі, шанувальники закидали їх із чоловіком компліментами. Їх зачарувала Лілія Ребрик у білому весільному платті. Вона просто захопила шанувальників. Як вони всі констатували, що їй їде ця сукня, і вона виглядає як принцеса. Багато хто побажав подружжю щастя, здоров’я та багатьох років життя. Деякі шанувальники написали, що вони беруть приклад із їхньої родини.

Це правда так чарівно подружжя виглядає на своє 10-річчя, просто око не відірвеш. Напевно багато дівчат собі візьмуть на замітку фасон такої весільної сукні.

А як вам сукня Лілії Ребрик, сподобалося?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.