(Відео) Камалія показала клас катання на лижах на гірському курорті

Як написала сама Камалія під відео, її тренер вчив, що найголовніше у катанні на лижах не швидкість, а техніка та контроль швидкості, а також повага до інших лижників на трасі.

Як ви відпочиваєте взимку? Особливо, коли вже в Україні випав сніг. Щоправда, не скрізь такий, як би хотілося дітям. Вони люблять кучугури, щоб можна було в них закопатись і потім прийти додому весь у снігу.

Деякі люди вважають за краще відпочивати взимку на теплому курорті, на березі океану на Мальдівських або Багамських островах.
Сонце, теплі хвилі та тихий прибій налаштовують на ліричний лад. До того ж і потім можна показати бронзову засмагу своїм подружкам та похвалитися нею.

Однак є люди, які вважають за краще відпочивати на гірському курорті та кататися на лижах. Там теж можна засмагнути та навіть обпекти обличчя від жаркого зимового сонця. Тому потрібно бути в цьому випадку обережним і берегти очі від сліпучого сонця.

Катання на лижах

Нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм чудове відео, як вона катається на лижах на гірському курорті.

Як написала сама Камалія під відео, її тренер вчив, що найголовніше у катанні на лижах не швидкість, а техніка та контроль швидкості, а також повага до інших лижників на трасі. І це правильно. Необхідно отримувати задоволення від катання на лижах, відчувати як свіже гірське повітря обдуває твоє обличчя, і тоді настрої у людини буде відмінним. До того ж це корисно для здоров’я.

Шанувальники Камалії оцінили її їзду та техніку, а також швидкість і написали, що й самі хочуть спробувати покататися на лижах. Інші написали, що їм подобається кататися на лижах, але бояться і хочуть навчитися.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.