(Підбірка фото) Новий імідж Влада Ями та його новорічний подарунок собі

Влад Яма робить висновок, що можна привітати себе. Те, що розважає емоційно і не потрібно витрачати зайві ресурси. Ви одразу замислитеся, про що він каже?

Усі готуються до Нового року. Готуються по-різному і, звичайно, маються на увазі подарунки. Які подарунки подарувати своїм близьким, кожен вирішує сам, залежно від свого фінансового стану. Діти люблять іграшки, дорослим подобаються подарунки більш істотні. Деякі роблять собі подарунки поїздкою до теплих країн на море на Новий рік. Хоча новий рік без снігу та морозу – це не те.

І новорічна ялинка прикрашена іграшками має бути!

Проте Влад Яма пропонує й інші подарунки.
Як він пише: “Новорічні подарунки можуть бути та діджітальні!”

Так, ви не дочули, подарунки на Новий рік можуть бути цифровими. Особливо класно коли ви можете собі зробити подарунок і найголовніше той, який вам потрібен. Влад Яма констатує, що черговий светр, або статуетку, яка приносить удачу, можна отримати від друзів.

І потім Влад Яма робить висновок, що можна привітати себе. Те, що розважає емоційно і не потрібно витрачати зайві ресурси.
Ви одразу замислитеся, про що він каже? Влад Яма говорить про передплату на величезну різноманітність каналів на TV!

Адже майже кожна людина любить залізти під ковдру взяти чай чи каву з собою та дивитися свою улюблену передачу. Це ідеальний подарунок! Тут можна насолодитися переглядами фільмів і вам не заважатиме набридлива реклама. Там є багато потрібних та корисних додатків.
І таким чином ви отримаєте корисний класний подарунок. І ви насолодитеся ним тут і зараз!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.