Гриша Решетник показав дружину та синів у новорічних костюмах: щаслива сім’я

Телеведучий Григорій Решетник та його сім'я – це для багатьох приклад. Багато хто хоче побудувати таку кар'єру, і мати таку сім'ю, як у Грицька.

Щасливий тато та чоловік, телеведучий та шоумен часто ділиться зі своїми фолловерами своїми фотографіями. Його блог – це лайфстайл, адже там Григорій відверто розповідає своїм фанатам, що з ним відбувається.

Наприклад, нещодавно Гриша Решетник показав усю свою “футбольну команду” – трьох синів та їхню маму, чарівну дружину Крістину Решетник. Наймолодшому синові Олександру Григоровичу Решетнику ледве виповнився рік. Напередодні Нового року Григорій вбрав усю сім’ю в шапки діда морозу і влаштував теплу сімейну фотосесію.

Фанати оцінили, адже за кілька годин вони залишили Гриші дуже багато лайків.

Ось що пишуть шанувальники у коментарях до публікації телеведучого проекту “Холостяк” та “Холостячка” Григорія Решетника:

  • Які красиві! А мама просто лялечка!
  • Гриша, пора доньку
  • Гарні, щасливі! Сім’я де панує-кохання! Здоров’я вам і багато радісних днів!
  • Здоров’я та щастя Вам у Новому році та Вашим діткам
  • Чудова сім’я! Всього Вам найкращого
  • хороша сім’я, кохання вам

До речі, багато хто говорить Григорію Решетнику про те, що йому час завести дочку. Проте багатодітні батьки ще не думали про те, коли наступного разу наважилися б стати батьками. Наразі, вважає глава сімейства, сім’я повністю “укомплектована”.

Схожі статті

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.