Син Галкіна і Пугачової потряс виконанням французького хіта (ВІДЕО)

Маленький син Примадонни та Максима Галкіна Гаррі переспівав хіт "Non je ne regrette rien". Шанувальники були шоковані голосом і слухом юного виконавця.

Маленький Гаррі, син Галкіна і Пугачової вразив шанувальників зіркових батьків своїми вокальними даними.

Ще незодавно батько і шоумен хвалився феноменальною пам’яттю доньки Лізи, яка з легкістю назвала імена багатьох культурних діячів. Навіть сам Галкін не очікував такого від дівчинки.

Зараз же Максим опублікував на своїй сторінці Instagram відео, в якому його шестирічний син співає хіт Едіт Піаф “Non je ne regrette rien”.

“Non je ne regrette rien у виконанні Гаріка. Ще восени діти розучили і записали кілька пісень — а я й забув, ось згадали — вирішили вас порадувати на карантині. Все буде добре!” — зазначив під роликом Галкін.

Талант хлопчика відразу оцінили колеги його зоряної матері Алли Пугачової.

“Просто немає слів”, — зазначив під фото Філіп Кіркоров, “Молодець Гаррі! Браво!”, — зазначила Аніта Цой.

Шанувальники також не залишилися байдужими до співу Гаррі.

“Геніальний хлопчик”, “Я в захваті від ваших дітей, які вони розумні, і як правильно ви їх виховуєте”, “У геніальних батьків — геніальні діти. Все закономірно”, — писали в коментарях передплатники артиста.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.