(Підбірка фото) Новорічне вбрання Олени Шоптенко: яке воно?

Після того, як Альона Шоптенко розмітила цю добірку фото, то багато її шанувальників написали, що вона дуже гарненька. І вдало обрала сукню.

Скоро Новий 2022 рік, всі до нього готуються і з нетерпінням чекають.
Звісно, крім святкового столу, кожна господиня хоче здивувати гостей нарядом. Це важливо. На Новий рік усі мають виглядати красиво та радісно.

А настрій насамперед формує одяг. Як ви підберете вбрання і як зреагує на нього ваша друга половинка, а також гості, багато що залежить. Свято вдалося, — говоритимуть усі, дивіться якась гарна господиня. І звичайно ви коли це будете чути, то ще сильніше пурхатимете від столу до кухні та приносити все нові та нові смачні страви та міцні напої.

Представники шоубізнесу також готуються до святкування Нового року. Звичайно, є частина зірок, які будуть виступати на корпоративі або на телебаченні та радувати нас. Але є й такі, що зустрінуть Новий рік у родинному колі. Як вони будуть одягнені та що за вбрання обирають на цей рік Тигра?

Нещодавно Олена Шоптенко розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фотографій, де вона в ошатній і незвичайно гарній сукні, яка їй дуже пасує. Як написала під фото сама Олена Шоптенко, нещодавно вона мала День народження, а ось скоро вона святкуватиме Новий рік.

Після того, як Альона Шоптенко розмітила цю добірку фото, то багато її шанувальників написали, що вона дуже гарненька. І вдало обрала сукню. Чи буде Олена Шоптенко у цій сукні на Новий рік – невідомо, але як судити з її намірів, то, мабуть – так!

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.