Олег Винник показав фотографії з часів роботи у театрі

Співак продовжує знайомити шанувальників зі своїм шляхом до слави. В одному з останніх постів в Instagram він познайомив підписників з часом роботи в театрі.

Олег Винник — справжній улюбленець серед українських слухачок. Про його біографію відомо дійсно багато різних фактів — він і працював в Німеччині, і був нянею, і співав у церковному хорі. І, здається, чим більше фанаток, тим більше теорій про життя улюбленого співака.

Але все ж, є події з минулого, якими сам Олег з радістю ділитися. Наприклад, в своєму Instagram він опублікував фотографії, на яких він в різних образах з мюзиклу “Собор Паризької Богоматері”, в якому він грав.

Ці знімки були зроблені ще в 2001 році.

Олег Винник
Олег Винник

“Знайшов для вас ще архівних знімків Der Glöckner von Notre-Dame. На першому фото — в ролі Феба, на другому — Клопена. Берлін, Theater am Potsdamer Platz, 2001 рік”, — підписав фотографії Олег.

Олег Винник
Олег Винник

Шанувальники Олега залишилися в захваті від незвичайних образів кумира. У коментарях користувачі залишили ряд позитивних відгуків.

“Вау, ви не перестаєте нас дивувати! Неймовірно”, “На першому фото справжній принц”, “Перший образ просто фантастичний”, “Невже це ви? Просто не впізнати”, “Олег, ви завжди красавчик”, “Спочатку подумала, що це портрет”, “Неймовірні фотографії”, — писали фоловери під публікацією.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.