“Яка цукерка”, “Дуже подобріла”: зірка нових “Сватів” Кошмал захопила шанувальників

Ганна Кошмал, яка відома Україні за своєю роллю Євгенії Ковальової у серіалі Свати, подорослішала, і вже не є тією маленькою дівчинкою, якою була у всьому улюбленому серіалі.

Українська актриса Ганна Кошмал 29 грудня опублікувала в Інстаграм-блозі серію знімків, на яких відображена крупним планом із різних ракурсів у міні-сукні асиметричного крою з декольте. Шанувальники стверджують, що чим старшою стає Ганна Кошмал, тим більш відкритими стають її вбрання. Шанувальники залишили Ганні масу коментарів, зазначивши, що в неї дуже приємна зовнішність, а також дуже струнка фігура. Ще б пак, адже Ганна знає, що їй постійно доводиться працювати в кадрі, отже, старанно працює над своєю формою у спортивному залі.

Світла Кошмал обрала для свого вбрання темні кольори — темне коротке плаття підкреслює жіночність і посилює шарм актриси та співачки.

Ось що фанати пишуть у коментарях до нового знімку:

  • Ти просто чудова і дуже гарна Анечка)))
  • Ганна ти красуня, тобі ця сукня дуже йде.
  • Женька обов’язково знімайте Свати далі 8, 9, 10 сезон, завжди круто, смішно та цікаво вас дивитися!)
  • і всього-на-всього вам Анечка найкращого в новому році! Зі святами! Бережіть себе краса ненаглядна!

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.