(Фото) Як Настя Каменських збирається у довгоочікувану відпустку: у кімнаті – повний хаос!

Її шанувальники написали: "А у результаті у відпустці нічого не потрібно, крім пари футболок, шортів, купальника та капець!" Напевно, вони мають рацію, а ви як думаєте?

Після зустрічі Нового року люди розслабилися і відпочивають. Відпочивають здебільшого вдома та продовжують святкувати. До того ж залишилося багато продуктів з новорічного столу та господаркам природно не потрібно готувати та вони теж разом із сім’єю можуть собі дозволити відпочити.

Адже приготувати страви на новий рік зайняло багато часу і зусиль.
Деякі люди, які дуже діяльні та мають певні фінансові можливості, не можуть всидіти вдома і готуються у відпустку.
Особливо це стосується представників шоубізнесу. Вони працювали на свята і веселили нас з вами, щоб Новорічна ніч у нас була цікавою веселою та незабутньою.
А тепер і їм треба відпочити. Дехто збирається у відпустку.

Так Настя Каменських нещодавно розмістила на своїй сторінці інстаграм фото, де вона готується у відпустку. З першого погляду можна подумати, що речі, які розкидані довкола – це справа лап та зубів собачки. У кімнаті панує цілковитий хаос. Однак, це не так. Таким чином Настя Каменських перебирає свої речі та вирішує, що взяти у відпустку. Це для неї важке рішення, адже хочеться у відпустці бути красивим і до того ж одночасно одягненим у зручний одяг та взуття.

Як це все поєднувати, Настя Каменських поки не знає і переймається, якщо судити з її фотографій, розміщених на її сторінці в інстаграм.
Але, здається, Настя Каменських розв’язувати цю проблему.
Хоча її шанувальники написали: “А у результаті у відпустці нічого не потрібно, крім пари футболок, шортів, купальника та капець!”
Напевно, вони мають рацію, а ви як думаєте?

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.