(Фото) Щаслива родина: Аліна Гросу зі своєю другою половинкою в гостях

Аліна Гросу також проводить дні після свята у колі близьких людей. Так недавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона сидить за столом у душевній компанії.

Як ви проводите перші дні після того, як відзначили Новий 2022 рік? А як проводять дні представники шоубізнесу? Так само як і звичайні люди. Дехто вирішив відразу після святкування Нового року відвідати теплі краї та поніжитися на теплому піску під лагідним промінням тропічного сонця.

Інші Новий 2022 рік відсвяткували за кордоном. Правда інші зірки люблять кататися на лижах і віддали перевагу гірським лижним курортам замість Мальдів. Хтось що любить і в кого на що вистачає фінансів.

Лілія Ребрик поїхала до батьків разом із сім’єю та у теплій домашній обстановці проводять дні разом із рідними. Як пише Лілія Ребрик, вона згадала запахи, які йдуть з маминої кухні. Це так незвичайно вони такі самі, як і в дитинстві, коли вся сім’я готувалася до Нового року. А потім наступного дня всі вирушили кататися на ковзанах. Це чудово коли всі разом та різні покоління відпочивають поруч.

Влад Яма вирішив відпочити в Мексиці та отримати там бронзову засмагу, якою можна буде похвалитися вдома.

Аліна Гросу також проводить дні після свята у колі близьких людей. Так недавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона сидить за столом у душевній компанії. Це справжня сімейна ідилія. Видно на фото, що Аліна Гросу щаслива із Романом Полянським. Так, і взагалі відразу помітно, що за столом панує дружня та тепла атмосфера. Усі гості в настрої!
Можна тільки по-доброму їм позаздрити.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.