(Відео) Камалія піснею “На Різдво” щиро привітала всіх з Різдвом

Як співає Камалі у пісні, потрібно дочекатися увечері, коли зійде перша зірка і загадати бажання. Адже на Різдво те, що ви загадаєте, завжди збувається.

Пройшов Новий рік, настає Святий вечір, а потім і Різдво.

6 січня 2022 року Святий вечір. Всі до нього готуються, і на святковому столі буде 12 страв. У людей піднятий настрій і всі вітають одне одного.

Представники шоубізнесу також не залишилися осторонь. Кожен по своєму привітав своїх шанувальників та просто глядачів. Це були сердечні привітання і всі бажали доброго щастя та гарного настрою.

Ви напевно теж готуєтеся у Святому вечорі та діти понесуть кутю своїм батькам, бабусям та дідусям. Це домашнє свято. За столом будуть близькі вам люди та ви згадаєте також своїх родичів.

Камалія також привітала всіх з Різдвом. І зробила вона це піснею “На Різдво”.
Як співає Камалі у пісні, потрібно дочекатися увечері, коли зійде перша зірка і загадати бажання. Адже на Різдво те, що ви загадаєте, завжди збувається. Коли загадуєш бажання, потрібно бути обережним у виборі бажань. І ніколи не шкодуй про те, що загадав.
Камалія всіх вітає з Різдвом!

Камалія

Після того як цей виступ був розміщений у соціальній мережі, багато шанувальників відписалися. Вони написали, що Камалія має чудовий вигляд та добре виконала пісню “На Різдво”. Інші привітали і саму Камалію з Різдвом.

Цю пісню приємно слухати на Святий вечір та на Різдво, особливо у виконанні чарівної та талановитої Камалії.

Натисніть на білий трикутник, щоб перейти до інстаграму і прослухати пісню.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.