Камалія та вся її родина привітали українців з Різдвом (ФОТО)

Українська співачка, модель та суперзірка Камалія показала тепле сімейне фото з чоловіком Мохаммадом та доньками-двійнятами під Різдвяною ялинкою.

На фотографії чарівна Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та двійнята Арабелла та Мірабела в новорічних светрах посідали біля ялинки. Судячи з фотографії, можна сказати, що вона зроблена в особняку сім’ї. На тлі видно, як у стіні висить чудовий портрет співачки. Щаслива родина посміхається і дивиться на камеру. В описі до фотографії Камалія поділилася зі своїми фоловерами побажаннями.

“Наша дружна сім’я у світле свято Різдва Христового бажає вам бачити тільки добре в навколишньому світі і знаходити все добре в людях; дарувати надію близьким і втілювати свої мрії; щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя! Щасливого Різдва! Merry Christmas! “, – написала Наталія Захур-Шмаренкова, українська співачка та модель зі світовим ім’ям.

Ось що шанувальники відзначили на привітанні Наталії:

  • З Різдвом! Нехай Ангели-Охоронці бережуть Вас, вашу батьківщину та близьких. Радості та доброти
  • Спасибі! З Різдвом! Бажаю здоров’я, щастя, кохання, радості, усмішок, достатку, удачі, виконання бажань усій вашій родині! Ви чудові, гарна сім’я! Миру всім нам
  • Різдвом Христовим вашу сім’ю
  • Світлих хороших подій у 2022 році
  • Вітаю з Різдвом Вас і всю Вашу приголомшливу сім’ю!

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.