(Підбірка фото) Що просила Ілона Гвоздєва у своїй молитві на Різдво?

Це добре, коли людина просить не лише за себе, а й за інших людей. Потрібно вміти прощати та не таїти образу в серці.

Багато хто з нас, коли потрапляє у скрутну ситуацію, згадує про Господа. Це природна властивість людини. Хоча треба завжди пам’ятати про Бога і по можливості звертатися до нього з молитвою частіше і до того, як вас наздогнала біда.

Деякі люди ходять до церкви та моляться, інші це роблять удома перед іконою та із запаленими свічками.
Головне, щоб коли ви молилися, це робили душевно і з вірою в серце. Не забувайте молитися про великі церковні свята. Істинний християнин молиться кілька разів на день. Це зазвичай вранці на початок дня. Щоб день добре пройшов, далі в середині дня і після закінчення дня подякувати Господу за все.

Ілона Гвоздєва, перебуваючи в Тбілісі, Грузія розмістила фотографії в соціальних мережах, як вона молиться перед іконами. Робить це вона щиро та з душею. Про що просила Всевишнього, Богородицю та святих Ілона Гвоздєва?

Найголовніше вона попросила миру на планеті та щоб усі були здорові. Також Ілона Гвоздєва просила, щоб люди були добрі один до одного та щиро спілкувалися, а також щоб кожне людське серце не черствіло та відгукувалося на біль та прохання іншої людини.

Це добре, коли людина просить не лише за себе, а й за інших людей. Потрібно вміти прощати та не таїти образу в серці. Не можна мстити людині, навіть якщо вона тебе образила. Все у владі Господа!
Бог знає кому і чим віддасть за добрі справи за погані.

Ви просите про захист та робіть це з чистим серцем! Так, по вірі вам буде!

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.