(Підбірка фото) Як Катя Осадча відпочиває в Таїланді: ідеальна фігура!

Нещодавно Катя Осадча на своїй сторінці в інстаграм розмістила добірку фотографій, як вона проводить час у Таїланді.

Після Різдва та новорічних свят деякі люди набрали вагу. Звичайно залежно хто і як їв та пив на Новий рік та Різдво. Більшість людей на вихідні, напевно, не відвідували спортзали та не бігали вранці в міському парку. Тож вага набрати після свят є від чого.

Інша частина людей відзначала свята: Новий рік та Різдво у теплих краях або на гірськолижному курорті. Все залежить від фінансового стану кожної людини. Хтось любить засмагати на пляжі в Маямі, як, наприклад, Влад Яма та сім’єю, інші воліють відвідати святі місця в Грузії як Ілона Гвоздєва. Вона зараз подорожує Грузією.

Третя віддають перевагу Таїланду. Нещодавно Катя Осадча на своїй сторінці в інстаграм розмістила добірку фотографій, як вона проводить час у Таїланді. На фото видно, що свята не вплинули на фігуру Каті Осадчої. Прекрасна фігура, тонка талія і видно, що Катя Осадча має прекрасний настрій.

Тепле море та сліпуче білий пісок, сприяє цьому. А повітря неперевершене і немає і натяку на вихлопи міських машин. Повітрям можна дихати на повні груди та насолоджуватися життям.

Все ж таки Катя Осадча вміє себе тримати у формі. І напевно не переїдала на Новий рік та Різдво, щоб не набрати вагу. А це непросто у такі свята, коли на столі стільки смачних страв! Представники шоубізнесу стежать за своєю фігурою ґрунтовно.
А ви як вважаєте, чудово Катя Осадча виглядає?

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.