(Підбірка фото) Як Катя Осадча та Юрій Горбунов відпочивають у Таїланді

Юрій Горбунов та Катя Осадча поїхали відпочивати після свят до Таїланду. Тепле море, сліпучо-білий пісок і неймовірно яскраве сонце.

Пройшли свята: Новий рік та Різдво. Люди відпочили, а дехто навіть утомився відпочивати за ці дні. Хоча інші можуть сказати, що відпочивати ніколи не втомлюєшся. Кожен відпочиває у міру своїх інтересів і, звичайно, фінансових можливостей.

Представники шоу-бізнесу на славу попрацювали на Новий рік та Різдво. Вони нас веселили і робили так, щоб усі свята пройшли чудово. Багато зірок після свят поїхали відпочивати з України на закордонні гірськолижні курорти. Так наприклад Камалі з сім’єю вирішили відпочити в Лапландії і показати дітям країну, звідки вийшло багато казок про зиму. Щоправда, на відпочинку у Камалії була пригода. Вони не змогли вибратися зі свого номера, коли вже потрібно було сідати в таксі і їхати в аеропорт. Проте все скінчилося добре.

Влад Яма вирішив відпочити з сім’єю у Мексиці і зараз лежить на пляжі та засмагає.

Лілія Ребрик вирішила відвідати свої рідні місця в Україні та побувати у батьків. Там вони разом готували смачні страви та згадували як раніше святкувала родина Новий рік.

А Юрій Горбунов та Катя Осадча поїхали відпочивати після свят до Таїланду. Тепле море, сліпучо-білий пісок і неймовірно яскраве сонце.
Вони там відпочивають сім’єю. Нещодавно Юрій Горбунов та Катя Осадча на своїй сторінці в інстаграмі розмістили кожен барвисті фотографії з їхнього відпочинку.

Як написала сама Катя Осадча, вона відпочиває і якщо є поруч діти, як у неї, то у вас зайвих кілограмів не буде! Це правда, діти не дадуть просто поспати до обіду, коли поряд є така краса і тепле море.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.