(Фото) Новий імідж Каті Осадчої у відпустці в Таїланді захопив її шанувальників!

Коли Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона в шортах і топіці, то видно, що у неї чудова постать, якою Катя Осадча може пишатися.

Коли люди збираються у відпустку, то беруть із собою різні речі та предмети. Залежно від того, куди людина їде, вона пакує валізу або валізи. Звичайно, має велике значення кількість членів сім’ї.

Так, наприклад, нещодавно Камалія їздила відпочивати з сім’єю в Лапландію, то як вона сама розповіла на своїй сторінці в інстаграм, у неї були речі в семи валізах. Щоправда, перед від’їздом з готелю, Камалія не змогла вибратися з апартаментів, тому що всі двері були заблоковані та персонал не відповідав на її телефонні дзвінки. Тому їй із сім’єю довелося вибиратися з готелю через вікно, благо воно було на першому поверсі. До того ж після того, як вони приземлилися в Києві, то з семи валіз тільки дві були в нормальному стані. Інші тріснуті, з відірваними ручками тощо.

Катя Осадча разом із сім’єю відпочиває в Таїланді та, напевно, з нею такі пригоди ще не відбувалися. Вона задоволена, купається в теплому морі та радіє життю. Як написала сама Катя Осадча, якщо ви взяли із собою дітей, то це чудово, але й зайвих кілограмів до своєї фігури ви не наберете. Вони просто вам не дозволять це зробити, ви завжди будете в русі з дітьми.
Це теж плюс, коли ви відпочиваєте з дітьми, адже кожна зірка хоче виглядати стрункою та обов’язково з осиною талією.

Коли Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона в шортах і топіці, то видно, що у неї чудова постать, якою Катя Осадча може пишатися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.