(Підбірка фото) Як Лілія Ребрик вбрала своїх чарівних дочок на “День доньки”

Лілії Ребрик не потрібні особливі дні, коли треба згадувати про своїх дочок. Вона завжди про них пам'ятає та любить їх.

Кого люблять більше у сім’ї дівчаток чи хлопчиків? Напевно, і тих, і інших однаково. Хоча існує думка, що тато має любити начебто більше сина. Адже з ним можна піти на рибалку, навіть коли вона маленька. Або розпалити багаття на березі та посмажити шматочки сала прямо на гілочці. А переночувати в наметі на березі річки та ввечері виганяти димною головнею з багаття комарів – це тільки можна із сином.

А ще кажуть, що син – це продовжувач роду і природно його має тато більше любити. Однак, це не так. Напрочуд деякі папи більше люблять своїх дочок. І до того ж кажуть, якщо донька схожа на батька, то вона буде щаслива по життю. Щоправда, це чи ні, невідомо, але така існує думка.

А взагалі батьки напевно люблять однаково чи то донька, чи син.
Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фото, на яких вона показала, як сім’я відзначала “День дочки”. На цих фото дочки одягнені у дуже красиві повітряні сукні та виглядають чарівно.

Бо як би вони маленькі принцеси з казки. Лілія Ребрик написала під фото, що для неї щодня – це день двох найкращих її дочок. Вона рада, що Бог дав їй дві дочки. Вона вдячна Всесвіту, що має такі гарні й чарівні, милі доньки.

Лілії Ребрик не потрібні особливі дні, коли треба згадувати про своїх дочок. Вона завжди про них пам’ятає та любить їх.

А як вам вбрання двох маленьких дочок Лілії Ребрик – сподобалися?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.