Три довгоногі напіводягні красуні: Полякова показала дочок на відпочинку

Ольга Полякова вирушила на відпочинок зі своєю родиною. Поїздки до якихось туристичних країн — це вже традиція у зимову пору року, оскільки туди співачка летить разом із сім'єю після Нового року.

Оля Полякова виклала добірку гарячих літніх фото зі своїми доньками. На знімку Оля позує у білому пляжному костюмі. Костюм складається з топу білого кольору, на якому посередині шнурок для затягування. Спідниця в нахльост трохи нижче коліна. Волосся у неї розпущене, а в обличчя немає макіяжу, очі закривають величезні сонцезахисні окуляри.

Поруч із Поляковою її дочка Маша. Слід зазначити, що мама виглядає настільки молодо, що вони виглядають як сестри-близнята. Маша Полякова також позує у білому пляжному вбранні – напівпрозорому сарафані для коротких бретелів.

Молодша сестра-бандитка Аліса залізла на дерево. На ній одягнені чорні короткі велосипеди та чорна футболка з білими ромашками. У всіх дівчат на фото розпущене волосся — мабуть, воно недавно купалося в океані, і ще не висушило волосся.

“Мої кохані ! Донька -комплімент Бога жінці!!! Спасибі!)) з днем доньки кохані наші дівчинки! Будьте здорові та щасливі!”, – написала красуня Оля Полякова в описі до сімейної фотографії.

Ось що пишуть у коментарях:

  • Мої Валерчики улюблені, – пише модель Даша Астаф’єва
  • Молодша красуня буде
  • У Валери модельна зовнішність
  • Яка Аліса у вас суперова дівчина
  • А мені молодша більше подобається
  • Така різна зовнішність, так і скажеш, що рідні сестри, красуні

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.